Schilder workshop: Nieuwe Maan; Nieuwe Start!

Schilder workshop: Nieuwe Maan; Nieuwe Start!

De maan is krachtig genoeg om de oceanen te sturen en de duisterste nacht op te lichten. En hoewel de effecten nooit wetenschappelijk zijn bewezen, ervaren toch veel mensen een verandering tijdens een nieuwe maanfase.

Elke maanfase heeft een unieke betekenis, en die van een nieuwe maan is het meest bijzonder (ook al zie je er niets van aan de hemel). Spiritueel gezien symboliseert de opkomst van de maan een nieuw begin. Deze maand begint de nieuwe op 7 november. Deze avond is dus het een uitgelezen moment voor een fonkelnieuwe start.

We doen een mooie oefening om hier over dieper te voelen en te weten. Daarna mag je een kaart trekken. Deze kaart mag je gebruiken als inspiratie voor het schilderen. Je kunt je laten inspireren door de betekenis, de vormen, de kleuren of je gevoel bij de kaart.

Het gaat echt om het gevoel, lekker ontspannen bezig zijn en niet om het resultaat. Ik leer je dus geen technieken, we gaan gewoon lekker experimenteren.

Even praktisch:

Je kunt meedoen voor € 20,00 inclusief koffie, thee en wat lekkers en gebruik van verf en kwasten. Let op, je dient zelf een schilderdoek mee te nemen, te koop bij Action, Xenos enz. Ik raad je aan om een doek van minimaal 40 x 50 mee te nemen, maar kies vooral het formaat dat goed voor je voelt.

Geef je op via info@blisscoaching.nl of bel voor meer informatie 06-47776506

Ik zie je graag woensdag 7 november!

Liefs Wieteke