Kom lekker schilderen! Uit je hoofd naar je hart…

Kom lekker schilderen! Uit je hoofd naar je hart…

Zit je veel in je hoofd, zit je niet lekker in je vel of wil je gewoon een avondje lekker ontspannen? Kom dan lekker schilderen!

Is het dan de bedoeling dat het iets moois wordt? Iets creatiefs of iets dat ergens op lijkt? Nee, dat mag maar dat hoeft zeker niet. Het gaat erom dat je lekker bezig bent, met je gevoel, kleur of vorm, het is allemaal goed! Ik leer je geen technieken, maar laat je lekker ontspannen, experimenteren en je gang gaan.

In het begin kan dit best lastig zijn, maar dat is helemaal oké. Ik kan voor een kleine houvast zorgen als je dat prettig vindt. We kunnen ook dieper inzoomen op een vraag. Mijn ervaring is dat iedereen de avond als fijn en ontspannend ervaart, ondanks alle onzekerheden die er vaak ook zijn.

Nieuwsgierig of het iets voor je is? Doe gewoon een keer mee en ervaar hoe fijn het is om even iets helemaal voor jezelf te doen!

Een aantal reacties over de workshop:

  • Wat een fijne avond! Super dank! Ben heel blij met mn schilderij! En wat zet je dit liefdevol en zorgvuldig neer!
  • Het was heel bijzonder en heel fijn om deel van te zijn. Nogmaals dank!
  • Geweldige avond!
  • Het is een hele mooie avond geworden, fantastische doeken zijn geschilderd. Zo mooi om te horen en te zien hoe ze tot stand gekomen zijn. Dank je voor deze heerlijk verrassende avond!

Je kunt meedoen voor € 20,00 inclusief koffie, thee en wat lekkers en gebruik van verf en kwasten. Let op, je dient zelf een schilderdoek mee te nemen, te koop bij Action, Xenos enz. Ik raad je aan om een doek van minimaal 40 x 50 mee te nemen, maar kies vooral het formaat dat goed voor je voelt.

Data 2018

Maandag 5 november 9.30u tot 11.30u

Geef je op via info@blisscoaching.nl of bel voor meer informatie 06-47776506

Ik hoop je te ontmoeten 🙂

Liefs Wieteke