De spiegel van m’n kind

De spiegel van m’n kind

Tijdens deze mooie workshop zoomen we dieper in op de (moeizame) band met je kind.

Ook al hou je zielsveel van je kind, soms zijn er momenten dat je elkaar even niet meer begrijpt. Er ontstaat spanning tussen jullie en je voelt de verbinding niet meer. Misschien vertoont je kind gedrag dat je niet herkent of is er iets anders waar je je vinger niet op kan leggen. Het maakt je onzeker, boos of je voelt de onmacht. Je wilt niks liever dan je kind weer begrijpen en de connectie weer voelen.

Tijdens deze workshop gaan we niet alleen maar praten, maar vooral veel doen. Op een creatieve manier gaan we aan de slag met jullie situatie.

Wat levert deze workshop je op:

  • Je krijgt inzicht in jullie dynamiek.
  • Je krijgt inzicht in de onderliggende behoefte van je kind.
  • Je krijgt inzicht in de onderliggende behoefte van jezelf.
  • Je krijgt inzicht in de vervolgstap(pen) die je kunt zetten.

Wat zeggen anderen over de workshop:

  • Bedankt voor de mooie en leerzame workshop, het gonst nu allemaal goed na. Fijn dat ik nu inzicht heb gekregen van wat mijn spiegel is, dank daarvoor.
  • De workshop heeft een heleboel losgemaakt. Ik zie nu in dat mn kind mijn gedrag en ook gevoel volledig kopieert. Aan mij de taak om eerst met mezelf en indirect dus ook met hem aan de slag te gaan. Je zal me zeker nog eens terugzien voor een workshop of coaching!
  • Hi Wieteke, onbewust merk ik dat ik nu meer in verbinding ben met mijn zoon. Vond het een erg leerzame ochtend!
  • De workshop heeft van alles in gang gezet. Bij ons was het heel gespannen, nu ik daar zicht op heb, raakt het me en voel ik het. Ik snap mijn kind nu beter, ik ben veel rustiger naar hem toe. Het stroomt tussen ons, echt heel gek. Ik vond het een hele fijne ochtend!

Even praktisch:

De workshop duurt gemiddeld 3 uur en is voor maximaal 4 personen. We beginnen om 9.30!

Data 2018:

Vrijdag 23 november

De kosten zijn € 49,00 p.p. inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers!

Wil je meedoen, mail dan je naam, adres en telefoonnummer naar info@blisscoaching.nl.

De workshop wordt gehouden in mijn gezellige praktijk: Seisweg 27 Middelburg

Voor meer info: 06-47776506